Om oss

Movement Scandinavia startades av Meta Carlsten den 28 dec 1999 då hon lämnade DN efter 9 år. 

Meta har en bakgrund inom försäljning, media, reklam, marknadsföring och grupputveckling. Hon har arbetat som ledare och med ledarskap sedan slutet på 70-talet. Meta har fram tills nu arbetat i eget bolag i 20 år, med huvudinriktning på ledarskaps- och organisationsfrågor. Meta har en djup erfarenhet av processinriktad handledning med fokus på gruppen. Meta har talat om Employer Branding i drygt 25 år nu. 

Meta är certifierad UGL - och GDQ-handledare. Hon har även certifikat i personanalysverktygen SDI. Hon är utbildad NLP Coach. och Certifierad Mentor. Våren 2013 diplomerad I KBT-handledare av Sverige Hälsan. Meta har varit delaktig i förändringsarbeten för så väl enskilda individer, ledare/chefer och arbetslag på alla nivåer i mer än 20 år. Movement Scandinavia arbetar efter IMGD - forskning av Susan Wheelan. T.H.E. och FIRO - teorin av Will Schutz. Fokus ligger på grupp- och individutveckling. 

Meta har sedan 2014 ett Volontärsuppdrag för Capio S:t Görans Bröstcentrum som Patient-Närstående-Rådgivare kallat PNR.
Som PNR bidrar Meta med sitt eget perspektiv som patient och tidigare erfarenheter i sin profession i kommande förbättringsarbeten.
Meta sitter sedan hösten 2014 även med i projektgruppen för de 3 kommande Nya Bröstcenter i Stockholm som öppnades i januari 2016.

Meta bidrar även som PNR för RCC Stockholm Gotland med sina erfarenheter och profession. Arbetet som PNR fortsätter på olika plan. 

Välkommen att höra av dig!

Meta Carlsten
Movement Scandinavia AB
Heimdalls Väg 3 
269 37 BÅSTAD

Vill du veta mer om;

olika program: Coachning, Mentorskap UGL och GDQ  och Föredrag, eller bara diskutera hur du ser på kundbemötande, varumärkeslöftet och ledarskap är du välkommen att slå mig en signal på 0706-72 91 90 eller E-maila till meta@metacarlsten.com.

Det går även bra att använda kontaktformuläret »


En del av våra samarbetspartners